Bemutatkozás

Küldetés

Betegségeink gyógyítása általában csak megjelenésük után kezdődik el.

Egészségi helyzet

A WHO adatai szerint Magyarország vezet az 1000 lakosra jutó rákos halálozási esetek tekintetében. A szív- és érrendszeri, valamint a neurodegeneratív megbetegedések esetében is vezető helyet foglalunk el. Az egészségügyi rendszer pedig egyre drágábban tudja gyógyítani az arra rászorulókat.

TEGYÜNK EZ ELLEN, ELŐZZÜK MEG A BETEGSÉGEKET!

Ne várjunk, míg betegségeink megjelennek és elhatalmasodnak, előzzük meg őket. A mai modern kor megváltozott életmódbeli és táplálkozási szokásai maguk idézik elő a betegségeket. Legfőbb célunk, hogy a megfelelő vitaminokkal, antioxidánsokkal, táplálékkiegészítőkkel a várható életkort meghosszabbítsuk, és ami talán még ennél is fontosabb, hogy a várható életminőséget javítsuk.

Kutatás

A modern megelőző gyógyászat molekuláris alapjainak vizsgálata fontos eleme az új termékek kifejlesztésének. A biológia folyamatok molekuláris szintű megértése elősegítheti a betegségek kialakulás előtti felismerését és megelőzését. Fő molekuláris alapkutatási eredményeinkről a drugcent.eu oldalon tájékozódhat (angol nyelvű oldal).

Fontos küldetésünk, hogy az alapkutatási eredmények minél előbb hasznosulni tudjanak az innovációs láncon keresztül.

 

Health First Europe Kft.
3519 Miskolc, Brassói utca 41.
Cg: 06-09-010676
Adószám: 13754194-2-05

 

 

Dr. Viskolcz Béla

Bölle Györgyi

Telefon

+36-30/5650830

+36-70/2821967

E-mail

viskolczb [kukac] hfe.hu

bolle.gyorgyi [kukac] hfe.hu

Írjon nekünk: